Alexandra Gzyl
Alexandra Gzyl
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Jeg heter Alexandra, er 23 år gammel og kommer fra Moss. I 2020-21 studerte jeg og bodde i Bergen, da tok jeg ett år med filosofi. På grunn av korona ble det ganske kjedelig, og bestemte meg fort for å flytte til Oslo med en venninne når jeg ble ferdig.

Min mor driver en secondhand møbelbutikk, og jeg har blitt veldig inspirert av henne. Hun gikk på SoFi for noen år siden, og anbefalte det sterkt.

Jeg ønsket å dyrke interessen mer, og å lære mer i dybden om alt fra farger til materialer og historie. Så da falt valget på SoFi, og jeg er fornøyd med det i ettertid.

Året på SoFi har vært svært lærerikt, og det har vært mange spennende oppgaver. Vi har jobbet i både grupper og alene, og lært oss å utfordre hverandre og oss selv. En av mine hobbyer er foto, og jeg har drevet med analogt fotografi i noen år. En oppgave som var veldig gøy var fotostyling med fotograf.

Her lærte vi i praksis hvor lite som skal til for å skape betydelige endringer i et bilde. Det har vært veldig gøy å få lære Archicad, fargepsykologi og alt som har med styling å gjøre.

Jeg er takknemlig for dette året, og veien videre går ut i arbeidslivet i håp om å videre-dyrke interessen.

Fordypningsoppgave