Alisha Naigles
Alisha Naigles
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Jeg heter Alisha Naigles, er 23 år gammel og kommer fra Moss. I dag bor jeg i Oslo med en venninne. Tidligere har jeg jobbet og reist en del, samt tatt et år med medievitenskap på NTNU i Trondheim. Medievitenskap var ikke helt for meg. Jeg har lenge drømt om å jobbe med interiør og jeg bestemte meg for å følge magefølelsen og søke meg inn på interiørdesign, noe jeg er veldig takknemlig for at jeg gjorde.

Året på SOFI har vært veldig lærerikt og spennende. Noe av det mest interessante for min del har vært å få god opplæring i tegneprogrammet Archicad samt kunnskaper innenfor Photoshop og Indesign. Fargepsykologi og rommets påvirkningskraft er også temaer vi har hatt om som har vekket stor interesse for min del. Jeg er veldig glad for at jeg tok steget og søkte meg inn på studiet, det har gitt meg mye.

Drømmen videre er å studere interiørarkitektur og videreutvikle kunnskapen og dyrke lidenskapen, men først skal jeg ta et år hvor jeg prøver meg i arbeidslivet. Dette året har absolutt bidratt til å forsterke interessen min i interiørfaget. Jeg håper at veien videre vil bli like givende som året på SOFI har vært.

FordypningsoppgaveInstagram