Amy Soon Bosch
Amy Soon Bosch
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Omgivelsene påvirker oss.

Jeg har et mål om å skape gode opplevelser i de rommene vi befinner oss i, uavhengig om det er private eller offentlige rom. For meg er samspillet mellom det funksjonelle og det estetiske viktig når jeg utformer planløsninger. Fordypningsoppgaven min valgte jeg derfor å kalle: En opplevelse av dialog mellom farger og funksjon.

Det har vært et veldig lærerikt og intensivt studieår, og vi har vært igjennom ulike moduler: small space living, takterrasse, offentlig rom/kontorlokale, stand/messer og leilighet. Oppgavene har vi tegnet i ArchiCad som er et digitalt tegneprogram. I ArchiCad har jeg lært å tegne i 2D (plan), i 3D (perspektiv), lage oppriss, snitt og tekniske tegninger samt å bruke rehabiliteringsverktøyet. Presentasjon av oppgavene har vi laget i Indesign.

Jeg har en stor interesse for klassisk og moderne skandinavisk design og jeg stortrivdes i praksisperioden hos A. Huseby. Hos A.Huseby ble jeg eksponert for rådgivning av kunder innenfor farger og tekstiler, planlegging av utstilling, styling av butikken, opplæring med møbelleverandører og salg av møbler og interiør (med mere).

Fra tidligere har jeg 13 års erfaring innen økonomi, som statsautorisert revisor og financial controller, og jeg ser at tidligere erfaringer innen prosjektledelse, kundemøter og ressursstyring er kompetanse som vil komme godt med i hverdagen til en interiørdesigner.

FordypningsoppgaveInstagramLinkedIn