Andrea K. Johannessen
Andrea K. Johannessen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Hei! Jeg er en 20 år gammel jente, født og oppvokst i Bærum, med en stor interesse for interiør, arkitektur og design. På videregående gikk jeg en linje kalt kunst, design og arkitektur, hvor jeg fikk en generell kompetanse på flere områder. Etter videregående valgte jeg å søke på sofi. Dette fordi jeg ønsket å få en fot innenfor yrket og for en smakebit av både videre studier, men også drømmen om å bli interiør arkitekt.

Dette året har gitt meg en forståelse for yrket, arbeidslivet og hvilke muligheter som finnes. Jeg har også fått mersmak og lyst til å lære mer om arkitektur, stil og trend, oppsett og ikke minst Archicad, eller andre programmer. Kort sagt, jeg har lært mer enn jeg trodde jeg skulle, og hvor jeg sitter igjen med en god kompetanse til å ha med videre.

Fordypningsoppgaven min er laget for en familie på tre. Hvor ønsket mitt var å lage et hjem, med liv, farger og ulike soner. Noe jeg syntes jeg fikk til. Jeg ble kjent med målgruppen og tok utgangspunkt i behov, yrker, interesser og ønsker.

MailInstagram