Anna Theresa Fyen
Anna Theresa Fyen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Anna Theresa Fyen, jeg er 29 år og har tidligere en bachelor i HR og Personalledelse. Før bacheloren så gikk jeg på Ringerike folkehøgskole på linjen Fashion og Design.

Jeg har alltid hatt interessen for interiør, design og generelt håndarbeid. Jeg opprettet mitt eget enkeltmannsforetak A.t.f. home der jeg produserer interiør lys av soya, flislagte kuber/bord og mosaikk blokker. Dermed økte interessen innenfor interiør samt lysten til å lære nye programmer slik at jeg kunne videreutvikle mitt eget foretak. Archicad, InDesign og Photoshop var viktig for meg å lære. Da turte jeg endelig å ta det studiet som jeg lenge har tenkt på. Det har vært en bratt læringskurve og studiet har bidratt med å utfordre meg selv og utvikle min kompetanse innen faget.

Fremover vil jeg jobbe med mitt eget foretak, men det vil være mer på hobbybasis. Tanken er å jobbe med interiør fremover, om det blir interiør konsulent, boligstyling e.l. det vil tiden vise. Mitt ønske er i hovedsak å hjelpe mennesker med å finne sin egen stil og gi veiledning til andre for å skape et personlig, unikt og nydelig hjem.

NettbutikkInstagramFacebook