Camilla Nilsen
Camilla Nilsen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Camilla Nilsen, jeg er 23 år og kommer fra Asker. I dag bor jeg på Høvik med kjæresten og hunden vår, Chico. Fra tidligere har jeg tatt fagbrev som fotograf hvor jeg i hovedsak tok mye boligfoto, men også produkt og matfoto.

Fra jeg var liten har alltid vært interessert i interiør, hvor jeg kunne finne på å kjøpe maling i skjul og male om rommet når jeg var alene hjemme.Da jeg flyttet ut hjemmefra og sammen med kjæresten, hvor vi pusset opp hele leiligheten fra bunn, skjønte jeg at oppussing og interiør er noe jeg virkelig brenner for. Jeg startet derfor som interiørstudent i høst på SoFi med et ønske om å kunne kombinere en jobb innen foto og interiør i fremtiden.

I tillegg til leiligheten har vi transformert en gammel van om til en campervan. Denne pleier vi å reise rundt på norgesferie med hver sommer, hvor vi kjører nordover til Finnmark og nedover langs kysten. Her tar jeg frem kameraet rett som det er for å fotografere den vakre naturen og de majestetiske fjellene. Interessen for natur gjenspeiler seg i interiøret hos meg. Jeg liker å hente inn naturlige elementer og kombinere gammelt med nytt. Noe av det beste jeg vet er å lete etter antikviteter i antikkbutikker eller å lage ting jeg syntes er fint selv.

Det er mange spennende retninger å gå innenfor interiørfaget, men først om fremst ser jeg for meg å starte med å jobbe som stylist der jeg kan lage ulike stylinger og fotografere dette selv. Året på SoFi har til tross for omstendighetene vært et bra år og jeg er takknemlig for å ha møtt så mange nye, fine mennesker og lært nyttige ting om interiør som jeg vil ta med meg videre i livet.

FordypningsoppgaveInstagram