Caroline Engelhart
Caroline Engelhart
1 2 3 4 5
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Jeg har tidligere jobbet som prosjektleder og kommunikasjonsrådgiver, men fant ut at jeg ønsket å endre kurs. Ettersom jeg brenner for interiørdesign, føltes det som et naturlig valg.

Jeg elsker å jobbe med kreative prosesser og konsept. Det jeg liker best er å tenke ut gode planløsninger, materialvalg, fargebruk og skape rom som tilfredsstiller brukernes behov.

Jeg er opptatt av hvordan fargene påvirker oss – enten det er i et kontorfellesskap eller i et hjem. Et rom skal gi positiv energi og stimulere sansene våre.

Materialer er også viktig for meg. Jeg har fokus på bærekraft, kvalitet og sanselighet. Jeg liker å kombinere ulike materialer, og tenke litt «utenfor boksen».

Jeg blir inspirert av naturen, form, farge og av menneskene rundt meg.

I min fordypningsoppgave utviklet jeg en «ungdomshub» på Fornebu. Ettersom jeg har tilknytning til området, var det ekstra motiverende å jobbe med dette prosjektet. Etter nøye research, viste det seg at møteplasser for ungdom er noe av det området trenger mest. Og siden det er én ting alle innbyggerne på Fornebu har til felles, nemlig nærhet til sjøen, kalte jeg konseptet mitt for «AfterSea».

Takk for et fantastisk lærerikt og morsomt år med utrolig mange dyktige medstudenter.

InstagramMail