Caroline Øgrey
Caroline Øgrey
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Fra tidligere er jeg utdannet økonom med fordypning i prosjektledelse. Etter å ha jobbet i noen år, kjente jeg at valget av retning kanskje ikke var helt for meg. Derfor ønsket jeg dette året å bygge på med en fagutdannelse som ligger mitt hjerte nærmere.

Jeg har alltid hatt en stor interesse for interiør som hobby, og i de seneste årene en drøm om å få jobbe kreativt og variert med dette i hverdagen. Kombinasjonen av det kreative og møte med mennesker er en motivasjonsfaktor hos meg.

Det har vært et intensivt, lærerikt og annerledes år. Jeg har utfordret meg selv på mange områder og sitter igjen med god kunnskap jeg kommer til å ta med meg videre. Jeg vil spesielt trekke frem Archicad, som jeg er veldig takknemlig for å ha lært.

I tiden fremover ønsker jeg å jobbe med private og offentlig rom, hvor jeg kan ta del av et prosjekt som helhet. Jeg liker struktur og arbeide systematisk, men det er også viktig for meg å jobbe kreativt i samspill med andre for å bygge videre erfaring og kompetanse. Det å skape min egen selvstendige arbeidsplass er en fremtidig drøm!