Cathrine Kjeldsberg
Cathrine Kjeldsberg
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 07
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Eveniet est quidem vitae corrupti minima quaerat, ipsa facilis! Corrupti illo, rerum veritatis cupiditate nulla dolorum in enim iste doloremque neque earum.
Image description 09
Image description 10
Jeg har ommøblert hjemmet mitt så lenge jeg kan huske, så etter en siviløkonomutdannelse og dernest 15 år i næringslivet, var det esteten i meg som ville frem. Da var det naturlig nok interiør det måtte bli som en ‘second career’, og ettersom SoFI tilbød et kort og effektivt studie, som passet perfekt både med familie og et hektisk liv, var det her jeg endte. Styrken min etter endt studie er utarbeidelse av arealeffektive møbleringsplaner, materialkombinasjoner og konseptutvikling, og ikke minst 3D visualiseringer gjennom Archicad.

Fordypningsoppgave
Filipstad Brygge: Konseptet mitt i denne oppgaven fokuserte på ‘easy living’, med puls & hvilepuls i byen. Her er det valgt få, eksklusive materialer og løsninger for menneskene som bor der. Alt er innenfor rekkevidde og lagt til rette for det gode liv, og med havet utenfor som et beroligende element. ‘Indoor - outdoor’ living får en ny mening, med terrassedører kan brettes til siden for en svært åpen og luftig bolig. Det er den samme estetiske tråden i gjennom hele leiligheten og lyset fremhever kunsten, som har fått en sentral plass.

Fordypningsoppgave