Cecilie Samways
Cecilie Samways
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Jeg har en bachelor i markedsføring og psykologi fra Lancaster University i England, og jobbet etter endt utdannelse som mellomleder i FMCG bransjen og prosjektleder i mange år. Jeg har alltid hatt et stort behov for å utfolde meg kreativt, og en av mine store lidenskaper er glassfusing. Etter 10 år i England vendte jeg nesen hjem til Norge, og åpnet etter hvert eget verksted med utsalg i Son. I den perioden var jeg heldig nok til å vinne et par offentlige utsmykningsoppdrag, som var veldig gøy.

De siste årene har jeg eid og drevet en interiørbutikk med kafé. Med det har jeg hatt muligheten til å jobbe strukturert og løsningsorientert, men også kunnet bruke den kreative siden av meg selv. Jeg trives best med det, og søkte Retail Design først og fremst fordi jeg hadde lyst til å utfordre meg selv, men også for å bygge min formelle kompetanse med kvalifikasjoner innen et fag jeg har jobbet med i mange år.

Jeg synes det var litt skummelt å sette meg på skolebenken igjen, men er veldig glad for at jeg tok det valget. Det har vært et spennende og lærerikt skoleår. Kombinasjonen med teoretisk læring og praktisk utførelse har vært veldig fin, samt at vi har fått masse påfyll fra eksterne foredragsholdere, veiledere og mentorer fra bransjen. Å lære ArchiCad gledet jeg meg veldig til, og jeg håper å kunne fortsette å bruke dette som et verktøy.

Etter studiene ønsker jeg å kombinere min arbeidserfaring og ny kunnskap i en jobb innen retail- og interiørbransjen. Jeg synes det er spennende å jobbe med vindusutstillinger samt å utarbeide gode løsninger for kontorer, møterom, kantiner og offentlige rom.

Instagram Mail