Christina Calero Jacobsen
Christina Calero Jacobsen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Interiør og omgivelser har alltid vært noe jeg brenner for. Spenningen stiger når jeg går inn i et nytt rom og mine tanker svever til utforming, farger, materialer og belysning.

Jeg har jobbet i servicebransjen i over tjue år, noe som har vært veldig givende, for jeg er glad i å jobbe med mennesker. Men da jeg ble permittert under korona-pandemien følte jeg at dette ga meg en mulighet til å gjøre noe annet. Jeg bestemte meg for å utforske mine kreative sider og følge drømmen om å studere interiør.

Studieåret har vært en lærerik opplevelse og jeg har tilegnet meg masse kunnskap om f.eks. fargene og dens psykologi, diverse materialer og om hvordan man komponerer et moodboard, som brukes for å illustrere farge- og materialvalg, og for å vise stemning og målgruppe.

Men det jeg oppdaget at jeg liker aller best, og der jeg finner min flyt, er når jeg sitter og tegner i ArchiCad. Med en utrolig flink lærer ble jeg opplært til å mestre dette verktøyet og mine ambisjoner er å bli enda bedre.

Jeg synes absolutt alle aspektene ved interiør er gøy, fra planlegging til utforming, og har derfor planer om å skaffe meg en jobb hvor jeg kan fortsette å praktisere, og lære mer, om alt vi har vært igjennom på dette studieåret. Jeg håper også at jeg i fremtiden får anledning til å samarbeide med de utrolig kule og talentfulle medstudentene jeg har vært så heldig å bli kjent med.

FordypningsoppgaveInstagramLinkedin