Cilje Foss
Cilje Foss
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Cilje Malin Foss, jeg er 23 år gammel og kommer fra Asker. Helt fra jeg var liten har interiør vært en stor interesse. Jeg kunne sitte i timesvis å drømme meg bort i inspirasjonsbilder på Pinterest og ommøblerte rommet mitt sikkert annenhver måned. For noen år siden bestemte jeg meg for at jeg ville gjøre interessen til karriere og begynte på interiørarkitektstudie i Oxford i England. På grunn av pandemien ble det vanskelig å fortsette der, så etter ett år bestemte jeg meg for å begynne her på SoFI og det angrer jeg ikke på!

Dette året har vært innholdsrikt, stressende (på en bra måte;), morsomt og utrolig lærerikt. Jeg synes det beste med året har vært å lære Archicad og få muligheten til å visualisere alle ideene mine. I tillegg synes jeg det har vært veldig fint at alle foreleserne selv kommer fra bransjen slik at det vi lærer har blitt veldig realistisk. Dette året har utfordret meg til å komme utenfor komfortsonen og jobbe med stiler og farger jeg ikke visste at jeg likte, og jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har lært og alle de fine lærerne og medelevene jeg har møtt.

Jeg tror på at hvordan vi har det rundt oss påvirker oss både fysisk og psykisk, så drømmen min for fremtiden er nok å starte for meg selv og hjelpe andre med å skape gode og funksjonelle hjem å leve i.

FordypningsoppgaveInstagramMail