Emely Sundström
Emely Sundström
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 07
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Eveniet est quidem vitae corrupti minima quaerat, ipsa facilis! Corrupti illo, rerum veritatis cupiditate nulla dolorum in enim iste doloremque neque earum.
Image description 09
Image description 10
Som person har Emely alltid vært opptatt av de fysiske omgivelsene og hvordan det påvirker oss med en god atmosfære. I hverdagene tilbringer hun tiden på gode naturopplevelser og møter med nye mennesker.

Har hatt interessen for interiør og design siden mange år tilbake, er interessert i kommunikasjon gjennom farge og form å håper hun kan bidra med inspirasjon for andre i fremtiden!

Fordypningsoppgave
I fordypningsoppgaven har Emely valgt å designe en leilighet med gjenbruk av gamle industribygg. I dag står alt for mange eldre fabrikker tomme eller som skal rives, faktum er at ikke alt må kastes!

Hun ønsket å vise frem hvordan det industrielle preget kunde bli et attraktivt hjem med flotte detaljer av murstein, betong og eik. Leiligheten formidler en harmonisk atmosfære med fokus på gjenbruk for både innvendig og utvendig bruk.