Emilie Helene Eriksen
Emilie Helene Eriksen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06

Mail: emilie.interior@gmail.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/erikseninterior/
Instagram: @eriksen.interior

Mitt navn er Emilie Eriksen, og jeg er en 25 år gammel jente fra Halden. Fra før har jeg fullført studiet motekonsulent på School of Fashion Industry, og jobber fra 6 år tilbake som selger for klesbutikken Pondus Home of Brands.

Etter flere permitteringer og til slutt en midlertidig oppsigelse fra jobben min under pandemien, bestemte jeg meg for å gjøre det jeg lenge har villet, men ikke turt, nemlig å søke om plass på interiørstudiet. Med leilighet og samboer i Halden var det ikke aktuelt for meg å flytte til Oslo, men dette året har gått overraskende fort. Tidlige morgener og lange dager som pendler har absolutt vært verdt det. Gjennom dette skoleåret på Fagskolen Kristiania har jeg tatt i bruk mine kreative evner nærmest uten begrensninger. Jeg har fått lære meg ArchiCad, et program jeg under studietiden har hatt mye glede av. Jeg har blitt mer bevisst på fargevalg og fargepsykologi, og ikke minst fått lære mer om styling, oppsett og komposisjon.

Videre ut i arbeidslivet vil jeg ta med meg alt mine dyktige forelesere og gjesteforelesere har lært meg under dette morsomme, men intensive skoleåret. Med kunnskap om interiør og innredning i private hjem og offentlig sektor, er målet og håpet å få jobbe med boligstyling, interiørdesign og som interiørkonsulent tiden som kommer.