Emilie Kjøle
Emilie Kjøle
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Emilie, er 19 år, og kommer fra Asker. Fra tidligere av har jeg gått media og kommunikasjons linjen på Sandvika Videregående Skole.

Jeg har alltid hatt det kreative inne i meg, og ville eksperimentere mer på interiør og arkitektur. Jeg har dykket dypere ned i min egen kreativitet og fått en realistisk innsikt i hvordan det er i interiør bransjen. Året har vært spennende og ikke minst utrolig morsomt. Det er mange spennende veier å gå med utdanning fra interiør studiet hos SoFi. Jeg har tenkt å kombinere denne utdanningen med markedsføring eller økonomi. Da kan jeg starte for meg selv og designe drømme hjemmet mitt og andres.

Bildene jeg har valgt ut er fra ulike prosjekter jeg har gjort i løpet av mitt år på SoFi. Dette har vært det mest lærerike og interessante året jeg har hatt. Vi har gjort og opplevd så utrolig mye på bare ett år. Etter praksisen hos DinBoligStylist har jeg fått jobbtilbud hos de til sommeren. Dette hadde jeg aldri fått til uten SoFi. Jeg er utrolig takknemlig og glad for alle mulighetene, lærdommen og ikke minst venner jeg har fått på dette fantastiske året hos SoFi/Fagskolen Kristiania.

FordypningsoppgaveInstagramE-mail