Emma Bjerkan
Emma Bjerkan
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Jeg heter Emma Bjerkan og ble 22 år nå i 2021. Jeg er en blid og aktiv person. Interessen for design og å skape har alltid vært der. Hjemme på gården var det alltid gøy å leke seg i snekkerbua. Når jeg ble gammel nok, fikk jeg lov til å hjelpe pappa med oppussing. Samtidig diskuterte mamma og jeg farger og interiør. På videregående gikk jeg på danselinja. Her lærte jeg å tenke utenfor boksen og å være selvstendig. Etter et par år med å prøve å finne min greie, snublet jeg over SoFI, og flyttet fra lille Frosta i Trøndelag til Oslo.

Året på SoFI har vært veldig lærerikt. Jeg ville lære meg å bruke ulike teknikker og program for å skape interiør. Vi har gjennom året lært oss programmer som Archicad, inDesign og Photoshop. Vi har også vært gjennom styling, fargelære, materiallære og mange andre spennende temaer. Alt dette vil være til stor hjelp videre.

Jeg liker å jobbe med det tekniske, og er flink på å finne smarte løsninger. Mitt favorittområde er endring av planløsning for å optimalisere, men er glad i alle områdene. Dette er alt fra å designe nye ting, til styling og til innredning m.m.