Hannah Linea Støten
Hannah Linea Støten
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Hannah Linea. Jeg er 22 år og bor i Oslo. Forrige høst startet jeg opprinnelig på ernæringsstudie. Jeg kjente fort at noe ikke stemte og at dette ikke var veien jeg skulle gå. Ønsket om å gjøre noe mer kreativt ble for stort. Jeg måtte bare tørre å hoppe ut i det og ta risken av å prøve noe helt nytt. Heldigvis hadde jeg søkt og kommet inn på Retail Design på SoFI.

Reising har alltid vært en stor inspirasjonskilde for meg. Det å kunne se og oppleve andre kulturer har både gitt meg inspirasjon og fått meg til å sette pris på mye av det norske. De siste to årene har jeg bodd mye i utlandet. Både i Nord -og Sør-Amerika og Hawaii. Disse årene har gitt meg mye inspirasjon i senere tid og masse ideer som jeg vil bringe tilbake til Norge.

I fordypningsoppgaven vår skulle vi utvikle ett nytt butikk konsept som skulle ligge ved Bjørvika. Jeg tok inspirasjon i to svenske damer som driver en blogg og podkast om antiinflammatorisk mat og hvordan ta vare på helsen på en lett måte. De har også gitt ut en del bøker om dette. Butikken ville jeg skulle være et samspill mellom farger, former og materialer. Man skulle få påfyll og inspirasjon av å være der, samt dra fra lokalet mett og fornøyd etter en tur i lokalets cafe. Det skulle også være muligheter til å kjøpe med seg diverse matvarer, bøker og andre produkter.

PorteføljeInstagram