Hawa Napo
Hawa Napo
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Hawa og jeg er 22 år. Jeg vil beskrive meg selv som en person som elsker å være aktiv, kreativ, ta bilder, og spise god mat. Jeg har alltid vært interessert i interiør og Design. Jeg studerte Design i Danmark før jeg begynte på SoFi. Jeg valgte SoFi Interiørdesign fordi jeg følte at design var for bredt for mine interesser og at jeg ville jobbe med interiør som er mer rettet mine mål og interesser.

Grunnet Pandemien har vi hatt mye teknisk og lite praktisk, men vi har lært så utrolig mye. ArchiCad har vært det som har vært mest utfordrende, men vi har alle tatt den utfordringen med strake arm og sitter nå med så mye kunnskap og resultatene er helt utrolige med tanken på at vi aldri har jobbet med dette før.

Det har vært et intensivt år. Jeg var redd for å ikke komme i samme nivå som fjorårets studenter, men jeg er så imponert over hva vi har fått til og det vi klarer å få til. Nå sitter jeg med god kunnskap i Stilhistorie, farger, InDesign, ArchiCad, styling og komposisjon. Mitt mål fremover er å studere videre med interiør i Paris for håp om mer av den praktiske delen, men også fordi jeg har alltid ønsket å studere i utlandet.

Det viktigste for meg i fremtiden er å skape et hjem for kundene mine som de kan være stolt over, trives i og som gir dem en forståelse for hva jeg virkelig brenner for.

Til fordypningsoppgaven min valgte jeg å presentere et forslag til en fransk restaurant. Der målgruppen for restauranten er fra genererasjon X og Y. Konseptet for restauranten er at dette skulle være en plass man kan komme og drømme seg bort i « The City of Love».

FordypningsoppgaveFacebookInstagram