Hege Marita Birkeland
Hege Marita Birkeland
1 2 3 4 5
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Etter 7 år i vekterbransjen bestemte jeg meg for å legge uniformen på hylla og endelig satse på det jeg virkelig ville jobbe med - interiør.

I mange år har jeg hatt denne drømmen men det virket skummelt å realisere denne drømmen da det ville innebære å gå ned i inntekt en periode. Hvis man ikke satser, vinner man heller ikke. Sommeren 2021 tenkte jeg at det var nå eller aldri og slengte inn en søknad. Dette ble starten på et veldig interessant skoleår!

I september opprettet jeg mitt eget firma og har siden jobbet for meg selv og samarbeidet mye med Boligstyling Norge AS. Her har jeg fått et godt innblikk i hvordan hverdagen til boligstylister er og hvordan de jobber.

På interiørstudiet på Fagskolen Kristiania lærer man om fargelære, komposisjon, styling og programmer som Photoshop, InDesign og Archicad for å nevne noe. Jeg har lært så utrolig mye på kort tid som jeg kan ta med meg videre.

Programmet Archicad er noe vi begynte med fra starten av, og det er utrolig gøy å lære hvordan man kan illustrere ideer for både deg selv og kunder. Det å kunne dette programmet åpner opp for mange jobbmuligheter og er et fantastisk verktøy.