Helene Moen Hellebakken
Helene Moen Hellebakken
1 2 3 4 5
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Jeg var lenge usikker på hva jeg ville utdanne meg til å jobbe som. Det eneste jeg visste var at jeg brydde meg mye om hvordan folk levde. Jeg har vokst opp blant mennesker som bor i stiler de ikke liker og med alt for mye ting de ikke vet hva de skal gjøre med. Jeg følte alltid at det var så mye mer potensiale med rommene og tenkte ofte på hvordan jeg ville endre og forbedre stedene jeg besøkte.

Etter flere år bestemte jeg meg endelig for å virkelig gå inn for å gjøre det jeg hadde lyst til og startet på SOFI i håp om at dette var noe jeg kunne skape en karriere i. Det har vært ett krevende år med mye usikkerhet, men jeg har lært mye og utviklet meg masse, både innen interiør og som person.

Jeg håper jeg kan fortsette å lære mer og utvikle meg videre til å skape gode design andre vil sette pris på. Personlig drømmer jeg om å arbeide som konsulent så jeg kan arbeide i tett samarbeid med klienter for å skape deres drømmehjem og tilby gode praktiske, funksjonelle og moderne løsninger.

Fordypningsoppgave