Ida Parvin
Ida Parvin
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Ida Parvin, er 25 år, og har tidligere tatt en bachelorgrad I sosialantropologi fra Universitetet I Oslo. Jeg har alltid drømt om å få jobbe med min aller største passion i livet- nemlig interiør. I løpet av dette året på SoFI har jeg fått muligheten til å la mine kreative sider blomstre, samtidig som jeg hver dag har blitt utfordret og lært utrolig mye. Gjennom min tid på SoFI har jeg skapt min egen portefølje som jeg stolt tar med meg videre inn i arbeidslivet.

Med min tidligere erfaring innen sosialantropologi er jeg opptatt av å skape og inspirere til gode sosiale rom for mennesker. Jeg liker å skape kreative og effektive løsninger innen interiør og dynamiske former, farger og materialer er noe jeg elsker å eksperimentere med.

Bildene lagt ved her er fra ulike prosjekter i løpet av året. Det er helt utrolig å tenke på at man kan lære og få til så mye i et program som virker helt gresk for deg i starten. Alt er mulig dersom man bestemmer seg for det- og med litt tålmodighet ;)

Instagram