Ida Svendsen
Ida Svendsen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
En kreativ sjel som ser verden gjennom farger og inspireres av kultur, mennesker og følelser. Stemningen i et stille rom, lyden av bølger ved sjøen og solnedgangen med et glass i hånden er alle ting i hverdagen som inspirerer, påvirker og skaper følelse for en estetikk. Med et ønske om å forandre folks syn på klær knyttet til kjønnsidentitet, skaper hun et stemningsfullt og fargerikt univers i sin kolleksjon.

Perlemorskyer befinner seg i den flytende verdenen imellom det feminine og maskuline utrykket. Kolleksjonen visker ut og utfordrer de tradisjonelle begrensningene for kjønn, kropp og seksualitet. Lekne fargekombinasjoner som rosa og oransje, blå og grønn inspireres av perlemorskyer, solnedganger og de flytende fargeovergangene.

Kolleksjonen leker med feminine farger på herrekropp, kontrastfylte silhuetter og ulike teksturer i alle tekstiler. Silkeglatte skjørt med flytende overflate, chunky knit av ull, print i 70-talls stil og skjorter av luftig viskose preger kolleksjonen. Perlemorskyer er et lekent konsept som bryter kleskoder, har fokus på mangfold og åpner folks øyne for unisex i en ny og spennende form.

Photoshoot i studio:
Fotograf: Ole Martin Halvorsen
Stylist: Christina Ledang
Modell: Heartbreak Management

Instagram