Ingebjørg T. Mørch
Ingebjørg T. Mørch
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 07
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Eveniet est quidem vitae corrupti minima quaerat, ipsa facilis! Corrupti illo, rerum veritatis cupiditate nulla dolorum in enim iste doloremque neque earum.
Image description 09
Image description 10
Ingebjørg har en variert bakgrunn og har jobb et innenfor mange ulike arbeidsfelt – salg, humanitært, opplæring, butikk og som selvstendig næringsdrivende. De siste årene har hun jobbet som billed kunstner og hatt flere utstillinger. Hun elsker å være kreativ og har en stor interesse for interiør og det estetiske.

Fordypningsoppgave - Kontorlokaler Aztek
Inspirasjon til denne oppgaven er hentet fra en reell oppdragsgiver. Oppdragsgiveren ønsker å skape et innbydende lokale som reflekterer en bedrift i utvikling og som satser på sine ansatte og et godt arbeidsmiljø. De ønsker å vise at de er en teknologibedrift som er opptatt av innovasjon, åpenhet og modernisering. Paletten i lokalene er i blåtoner og har innslag av eik. Designmøbler i skinn er valgt for å reflektere at de er en moderne bedrift og har en bevissthet i forhold til norsk design.

Fordypningsoppgave