Irene Pregnolato
Irene Pregnolato
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Hei! Jeg heter Irene, kommer fra Milano og har bodd i Oslo i 8 år. Jeg har tidligere studert Interior Design på Politecnico di Milano men har jobbet i reiseliv bransjen i 16 år. Likevel har interessen til interiør og design alltid vært inni meg og under pandemien har jeg bestemt meg for å følge drømmene mine og ta nye utfordringer.

Jeg valgte Retail Design fordi jeg synes det er spennende å kunne kombinere design og markedsføring. Gjennom året har vi lært om målgruppeanalyse, trendforecasting og visual merchandising men også om digitale verktøy som Photoshop, InDesign og ArchiCAD. Det har vært et utrolig fint og lærerikt år med masse inspirasjon og kreativitet. Det som jeg likte best er å lage nye butikkonsepter og tegne planløsninger som vil funke optimalt til både ansatte og kunder.

Jeg kunne tenke meg å ha en varierende og spennende jobb hvor jeg har mulighet til å se på helheten av en design prosess, fra den kreative delen med idemyldring, moodboard og farger til den tekniske delen med tegninger, befaringer og materialer.

Min fordypningsoppgave viser et butikksamarbeid hvor norske miljøbevisste designere innen mote jobber tett med hverandre, kunder og sosiale medier. Konseptet er sterk avhengig av deling av bilder på sosiale medier og i butikken har besøkende muligheten til ha det gøy mens de handler. I butikken finner man forskjellige fotostander som viser ulike bakgrunn og stemninger som gir mulighet til kunder til å ta bilder av de ulike antrekkene i forskjellige situasjoner, og dele de på sine sosiale medier.

Fordypningsoppgave Instagram