Kaja Baumann
Kaja Baumann
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Design, mote og håndarbeid har alltid vært store interesser. Da jeg flyttet til New York i 2014, startet jeg en Bachelor i markedsføring, event og ledelse, som førte til internship og senere fast stilling i et eventfirma som jobbet med luksusmerker innen mote og bilbransjen. Her fikk jeg mulighet til å jobbe tett med den kreative lederen som designet eventene, og fant min lidenskap for interiør design – det å skape rom som virkelig gir deg noe og vekker følelser som får deg til å ville bli og komme tilbake.

Da jeg reiste hjem til Oslo høsten 2019, bestemte jeg meg for å gå fullt inn, og søkte på interiør studier på SoFi. Her har jeg lært mye om alt fra komposisjon og styling, til frihåndstegning og teknisk tegning i Archicad. Det har vært et annerledes år med nedstengt samfunn og mye egenarbeid, men vi har gjort det beste ut av det og sitter igjen med gode erfaringer og minner fra denne tiden.

Etter studiene har jeg et stort ønske om å kombinere min erfaring fra eventbransjen og ny kunnskap innen interiørdesign, for å jobbe med design av events og kommersielle lokaler som restauranter, kafeer og barer. Drømmen er å kunne starte eget sted, som inneholder alle de ovennevnte.

Mitt fordypningsprosjekt ble derfor nettopp dette, VIBES oslo, et lifestyle konsept som kombinerer kafé, med bar og restaurant, klesbutikk og eventer. Konseptet skal fokusere på lokale aktører og gjenbruk av alt fra møbler, materialer og kunst, til mat og drikke. Her kan man ta en kaffe eller drink, møte likesinnede kreative folk for å utvikle spennende ideer, møtes for middag i solnedgangen, holde eventer eller handle brukte klær fra influencer industrien. Med andre ord, det er sted som fremhever gode vibes, kreative vibes og generelt god energi - derav navnet VIBES oslo.

MailInstagramLinkedIn