Kristina Skree Moe
Kristina Skree Moe
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Hei! Jeg er ei 26 år gammel jente fra et lite sted i Vest-Telemark. Jeg er tidligere utdannet sykepleier, og har jobbet som dette i tre år. Jeg ble usikker på om dette var det jeg ønsket å jobbe med resten av livet, og utviklet samtidig en stor interesse for interiør. Dette ønsket jeg å bygge videre på, og valgte derfor å starte på interiørstudiet på Fagskolen Kristiania.

Jeg har tidligere tenkt at det kreative ikke har vært noe for meg, og at det er vanskelig å lære seg. Likevel har jeg vært nysgjerrig, og dermed fått en stor interesse for faget. I løpet av året har min kreative side utviklet seg mye. Dette har blitt en del av meg, som jeg gleder meg til å utforske videre.

Noe av det gøyeste i løpet av studietiden har vært å bli kjent med så mange fine mennesker, som deler den samme interessen. I tillegg er jeg veldig glad for den kunnskapen jeg har fått gjennom å jobbe med de ulike verktøyene, som Archicad, InDesign og Photoshop. Denne kompetansen vil jeg ha stor nytte av fremover.

FordypningsoppgaveInstagramMail