Kristine Omlid
Kristine Omlid
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Så lenge jeg kan huske så har jeg hatt lyst til å jobbe med noe visuelt og kreativt. Den akademiske veien dit startet da jeg flyttet til England for å ta en bachelorgrad i fotografi. Studiet førte meg videre til filmarbeid og så til en ny utdannelse innen rekvisittmakeri.

Nå som jeg har jobbet som frilans rekvisittmaker i 9 år og vært fast ansatt rekvisitør i 7 av dem, kjenner jeg meg klar for nye utfordringer.

Jeg har lenge hatt en interesse for rommene vi oppholder oss i og objektene vi omgir oss med. Jeg har stor tro på at funksjonelle og estetiske omgivelser påvirker hvordan vi føler oss i en positiv forstand. Interiørdesign føltes som et naturlig valg da jeg skulle finne en ny studieretning. Det er enormt appellerende å jobbe innen et felt som er i stadig utvikling, og hvor man aldri er ferdig utlært.

Jeg synes hele den kreative og konseptuelle prosessen er veldig spennende. Tidligere har jeg i hovedsak jobbet prosjektbasert og liker godt å kunne følge arbeidet fra start til slutt. Jeg håper å kunne fortsette med dette innen interiørfaget.

Det vært veldig givende å lære seg og visualisere prosjektene sine med tegneprogrammet Archicad. Samspillet mellom de fysiske og digitale verktøyene er noe jeg gjerne vil fortsette å utforske.

Fremover håper jeg å få muligheten til å bruke mine tidligere erfaringer i samspill med interiørfaget, og jeg er veldig spent og åpen for hva veien vil bringe videre.

Filmen og bildene viser fordypningsoppgaven min der jeg valgte å designe et kontor for et fiktivt designbyrå. Presentasjonen som er linket til inneholder blant annet en forklaring av konseptet og en oversikt over planløsningen. Gå gjerne videre til Instagram-kontoen min for å se mer av hva jeg har gjort gjennom skoleåret.

NettsideFordypningsoppgaveInstagram