Linda Helena Fredlund
Linda Helena Fredlund
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Färg och form, framför allt interiör har alltid intresserat mig. Jag var också intresserad av matlagning från tidig ålder och kock blev senare mitt yrke. Jag har jobbat mestligen i Sverige men även i Sydney och Oslo. Jag är tacksam för mina år i restaurangbranschen dom var otroligt lärorika, branschen är direkt och teamwork är det enda alternativet för en väl fungerande restaurang, en berikande miljö att ha varit en del av. Det är många saker jag kommer sakna, men det var tid för mig att pröva på något nytt.

Jag bestämde mig för att söka till Interiör och Design studiet på Sofi våren 2020. Nu har ett spännande år passerat och lärningskurvan har varit brant. Tekniska program som arkitektprogrammet Archicad, Adobe, InDesign och Photoshop har varit på schemat. Otroligt intressant och givande att få kunskap i dessa program som ger större möjlighet att komunisera sin kreativitet. Vi har också haft teoretiska och kreativa ämnen som fördjupat förståelsen av interiör i sin helhet. Glädjer mig till nästa kapitel, målet är att få jobb på en plats där jag kan fortsätta utvecklas och lära från dom med mer erfarenhet.

Vi fick i uppgift att inreda en lägenhet i Vannkunsten , Björvika. Jag ville ha en modrn stil som passade både familjen som ska bo där och husets arkitektur. Jag valde därför att lägga äkta trägolv med generös bredd i hela lägenheten. Jag platsbygger mycket möbler som laseras i vackra färger för att ge liv och utryck i en annars ganska starm stil. Vägg och takfärger harmonerar med lasyrer i rummen. Detta är grundtanken i min design.

FordypningsoppgaveMailInstagram