Lotte Bang-Larssen
Lotte Bang-Larssen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Lotte Bang-Larssen. Jeg er 20 år og kommer fra Trondheim. Jeg har nå fullført et årsstudium innen interiørdesign, ved SoFi i Oslo. Året før jeg begynte å studere jobbet jeg mye innenfor dette med blant annet boligstyling. Forventningene jeg hadde før studieløpet startet, var ikke minst det å fortsatt være like interessert i interiørdesign også når studietiden var over. Noe jeg absolutt vil si at jeg er. Vi har lært utrolig mye på kort tid, dette er god erfaring jeg tar med meg videre ute i jobblivet.

I løpet av dette året har vi vært i gjennom utrolig mye interessant og lærerikt. Det at studiet baserer seg på mye praksis, har virkelig gjort at motivasjonen har holdt seg på topp. Det har selvfølgelig også vært mye teoretisk, likevel har det vært spennende og vi har alltid lært noe nytt. Vi var også 3 uker i praksis, noe som var utrolig lærerikt og givende. I løpet av disse ukene fikk vi se hvordan typiske arbeidsdager for en interiørdesigner kan være. Jeg har hatt gode opplevelser ved dette studiet, og gleder meg masse til å ta med all den gode erfaringen og informasjonen jeg har fått videre.

FordypningsoppgaveInstagramMail