Lotte M. Bakken
Lotte M. Bakken
1 2 3 4 5
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Lotte er utdannet siviløkonom, men alltid hatt interessen og ønsket om å kunne fordype seg inn i interiørfaget. Derfor valgte hun etter endte studier å ta et år ved SOFI som har gitt henne muligheten til å dykke dypere i det kreative og lært henne hva bransjen har å by på. Det har vært gøy, og ikke minst et lærerikt år hvor sanser har blitt utfordret og gleden for interiør har økt ytterligere. Spesielt interessant trekker Lotte frem læren om farger og stilhistorie. Først og fremst hvordan farger generelt og i interiør påvirker livet, i hverdagen, i relasjoner og i forholdet med seg selv. Stilhistorie har beriket henne i forståelsen for arkitektur og livsstil blant ulike kulturer.

«Det har vært utrolig spennende og lære fra så mange dyktige forelesere, og dette året har gitt meg langt mer enn hva jeg først så for meg!»

Fordypningsoppgaven skal representere en leiligheten ved Vannkunsten i Bjørvika, som er tilpasset et voksent par i slutten av 50-årene og fremdeles aktive i næringslivet. Det har blitt tatt hensyn til hjemmekontor og behovet for funksjonalitet og velvære som samsvarer med målgruppens behov ved hjelp av gode kvaliteter, og praktiske romløsninger.