Mari Marthinsen
Mari Marthinsen
1 2 3 4 5
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Pas de Couru er inspirert av balletten og dens emosjonelle reise. Navnet er hentet fra et steg i dansen som heter «running step» og er et forberedelsessteg for et hopp. Inspirert av kontrasten av selvkontrollen og flyten fra dansen, noe man også kan relatere seg til fra et annet ståsted. Kollleksjonen består av tynne og skjøre tekstiler som passer til varme sommerdager, men med mulighet for layering for kaldere vårdager.

Pas de Couru leker med et elegant og feminint uttrykk med forskjellige lyse nyanser og tekstiler som blonder og silke. Kolleksjonen utfordrer med undertøysplagg plassert utenpå klærne for å symbolisere en kontroll man blir påført fra utsiden, sammen med kontrollerte draperinger i paneler. Det blandes med tekstiler med ulike overflate for å få skape en kontrast.

Gjennom arbeidet til denne kolleksjonen, har jeg funnet ut hva slag type stil jeg vil at mitt fremtidige merke skal ha. Jeg beveger meg mot den elegante og stilrene look-en, med et feminint uttrykk. Jeg vil gå enda dypere inn i temaet til kolleksjonen og hente andre ideer jeg ikke fikk brukt, og ta det med i mitt brand.

Instagram