Mari Smevold Gulbrandsen
Mari Smevold Gulbrandsen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Mari Smevold Gulbrandsen. Jeg er 23 år og har tidligere en bachelor i økonomi og ledelse.

Interessen for interiør og design har vært til stede fra jeg var liten. Dermed har interiørfaget vært en drøm for meg. Men det var ikke før høsten 2020 jeg turte å ta steget videre og bli med på studiereisen innenfor interiør. Interiørstudiet har bidratt med å utfordre meg selv og sette mine kunnskaper på prøve.

Det finnes mange ulike former og muligheter for å skape ulike romløsninger. Utfordringen for mange er at det ikke alltid er like lett å se mulighetene for seg. I all hovedsak har jeg et ønske om å kunne bidra med å gi tips og veiledning til andre for å kunne skape et funksjonelt, personlig og vakkert drømmehjem.

I fordypningsoppgaven har jeg valgt å innrede en leilighet i toppetasjen. Inspirasjonen er hentet fra omgivelsene rundt og en kombinasjon av hard, vått og mykt materiale. Her henter jeg inn harde og stramme overflater, skaper soner ved hjelp av tepper i ulik kvalitet og gardiner som former seg som bølger på et vann.

Selve leiligheten skal gi en indikasjon på det myke og taktile, nemlig en strand. Det er benyttet beige toner med ulike kontraster for å skape en helhetlig kombinasjon og bilde. Dette bidrar til å skape en rød tråd med området og omgivelsene rundt leiligheten.

FordypningsoppgaveMailInstagram