Marie Ramm Thorstensen
Marie Ramm Thorstensen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Image description 06
Interessen for både interiør og design har vært stor så lenge jeg kan huske, og spesielt boliginnredning synes jeg nok er litt ekstra spennende. Noe av det beste jeg vet er å besøke et nytt hus eller leilighet for alle første gang. Det er alltid like spennende og inspirerende!

Som person er jeg nysgjerrig og arbeidsom og stadig på utkikk etter ny erfaring og spennende utfordringer. Jeg har allerede bakgrunn fra den såkalte kreative bransjen, med en bachelor i produktdesign, samt utdannelse og arbeidserfaring som prosjektleder innenfor den samme retningen. I tillegg har jeg erfaring med events og hele prosessen rundt det. Dette gjør at jeg den kreative og oppfinnsomme, men også den strukturerte og løsningsorienterte.

Jeg har alltid vært kreativ og hatt et øye for design, og i løpet av tiden har jeg innsett hvor viktig det faktisk er for meg. Jeg trives best når jeg kan få brukt meg selv og min kompetanse på en bred måte. Jeg trives å jobbe med og rundt andre mennesker og jeg trigges av en variert hverdag med ulike arbeidsoppgaver.

Fordypningsoppgaven:
Vi befinner ved Bjørvika, nærmere bestemt helt ytterst på bryggekanten ved fjorden. Et ungt par har kommet over drømmeleiligheten og er nå de nye eierne av en toppleilighet i 5 etg. på hele 161 m2.

Konseptet er inspirert av naturens spennende farger og naturlige materialer. Det var viktig at det skulle ha lang holdbarhet og være levedyktig. På denne måten blir det et mer bærekraftig konsept. Lekenhet har også et viktig stikkord, så lekenheten med farger har vært spesielt viktig! Leiligheten skulle føles personlig, men likevel stilrent. Å gi leiligheten sjel var minst like viktig, og det var et ønske om at leiligheten skulle skille seg litt ut.

Instagram