Marie Gylseth
Marie Gylseth
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Marie Gylseth. Jeg er 23 år og oppvokst på Grefsen i Oslo. Jeg har fullført de 3 første årene av master i arkitektur på AHO, og valgte dette året å ta permisjon for å gå interiør design.

Etter de første tre årene som arkitektstudent, kjente jeg en nysgjerrighet på å lære mer om inventaret i tillegg til eksteriøret. Interiør er og har lenge vært en stor lidenskap og hobby for meg. Jeg har alltid vært opptatt å ha det fint i omgivelsene rundt meg, alt fra i hjemmet, på jobb, men også til hvordan jeg kler meg, så lang som til hvordan jeg danderer maten min. Jeg ønsket dykke videre inn i denne interessen.

Det har vært et morsomt, og lærerikt år, hvor man har lært mye på kort tid. Blant annet fargelære, komposisjon, styling, stilhistorie, og tekniske programmer som archicad, indesign og photoshop. Spesielt gøy har det vært å jobbe med archicad å se hvordan noe som starter som en ide, utvikler seg og blir til “virkelighet”.

Jeg ser for meg at kombinasjonen av arkitektur og interiør vil gi meg en bedre kunnskap og forståelse innen begge feltene. Det er to fag som er med på å berike hverandre. Drømmen er å kunne jobbe med både interiør og arkitektur, hvor jeg skaper gode omgivelser og atmosfærer.

Instagram