Marthe-Celine Nyjordet
Marthe-Celine Nyjordet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 07
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Eveniet est quidem vitae corrupti minima quaerat, ipsa facilis! Corrupti illo, rerum veritatis cupiditate nulla dolorum in enim iste doloremque neque earum.
Image description 09
Image description 10
23 år gammel, fra Lørenskog. Fra tidligere har jeg en bachelorgrad innen organisasjonsutvikling og ledelse sammen med 10 års arbeidserfaring både fra offentlig og privat sektor.

Da jeg var ferdig utdannet følte jeg meg ikke helt klar for å kaste meg ut i jobb, jeg trives veldig godt som student og ville fortsette å studere. Jeg har alltid hatt en interesse for interiør og ønsket derfor å prøve meg på noe mer kreativt, og teste meg selv for å se om interessen for interiør er noe jeg kan gjøre til et yrke.

Jeg har lært utrolig mye om meg selv, mer spesifikt mine kreative sider. Gjennom studietiden har vi hatt ulike øvelser for å fremme kreativiteten. Jeg har alltid ansett meg selv som en kreativ person, men gjennom min tid på SoFi har jeg virkelig fått muligheten til å fremme mine kreative sider.

Min drømmejobb er å ha muligheten til å påvirke, til å kunne skape gode, funksjonelle rom gjennom interiøret. Jeg ønsker ved hjelp av farge, originalitet og funksjon å skape rom med god flyt. Rom som gir en følelse av at det er godt å være der, og som skaper et ønske om å komme tilbake.