Martine Holtvedt
Martine Holtvedt
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Min interesse for interiør startet I tidlig alder. Det begynte med at jeg fikk pusse opp jenterommet mitt hjemme. Jeg har også hatt en interesse for å reise på loppemarked sammen med Mamma og gi nytt liv til gamle gjenstander. Da jeg skulle velge studieretning falt derimot valget på eiendomsmegling. Underveis i studiet kjente jeg på at jeg manglet å kunne utfolde meg kreativt. Etter jeg var ferdig med bacheloren min, valgte jeg å ta 1 år interiørstudie på SoFi, for å kunne få erfaring innenfor interiørdesign. Det må være det beste valget jeg har tatt noensinne!

På studiet har vi lært alt fra digitale verktøy som Archicad, Photoshop og InDesign til å lage fysiske moodboard, stylinger m.m. Året har vært lærerikt med mye utflukter til forskjellige leverandører innenfor møbler, belysning og arkitektur, samtidig som jeg har fått venner for livet. Studiet har gitt meg det grunnlaget jeg trenger for å kunne jobbe med interiør i fremtiden. På veien videre skal jeg bygge videre på masterstudie i regnskap og revisjon i Bergen.

I fremtiden håper jeg på å kunne kombinere økonomistudiet med interiørutdannelsen. Drømmen er å kunne starte mitt eget interiørfirma.

LinkedinMail