Nadin Lysell Vister
Nadin Lysell Vister
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Jeg heter Nadin, er 29 år og utdannet Frisør og Makeup-artist. Ny karriereretning som interiørdesigner ved SoFi, Oslo. Skoleåret har vært utrolig lærerikt og jeg kjenner at dette er den riktige veien for meg å gå!

Jeg liker å teste og leke meg med ulike farger, kombinasjoner, fasonger og materialer i designet. Det må jobbes og utforskes med nye muligheter og ulike behov - det er dette som er så spennende med interiørdesign, ingen leiligheter er eller blir like!

Det å jobbe i Archicad har vært en prøvelse, men også noe av det som har fått meg til å tenke på hvilken retning jeg ønsker å gå. Tegne plantegning og se det komme liv i bygningen som designes, få det opp i 3D og jobbe teknisk er jo utrolig gøy! Det krever tålmodighet, men selv med min lille tålmodighet har dette gått bra - det får man til på grunn av interessen og at man kan vise til noe man har laget selv i 3D. Jeg håper å kunne jobbe med dette daglig i min nye karriere.

Fordypningsoppgaven, Vannkunsten - “et lekent byliv” har vært stressende, men utrolig spennende. Her har jeg tenkt på sosiale soner og åpne/flerbrukssoner. Målgruppen er Sofie på 27 år med hunden Lexi, en leken jente. Jeg fant underveis ut hvor mye tid små detaljer tar, men også hvor viktig og hvilken forskjell de utgjør. Jeg brukte forskjellige oransjetoner for å fremheve lekenheten og lekte meg med fasonger i møbler og tak for å dele inn soner i en ellers åpen løsning.

Det er deilig å være ferdig med oppgaven, men det er også stressende å tenke på hva man kunne gjort annerledes når andre skal lese og jeg ikke skal presentere den selv.

Takk for at du vil se Vannkunsten - “et lekent byliv”.

Instagram