Nora Marianne Sveen
Nora Marianne Sveen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Image description 06
Jeg flyttet fra Larvik til Oslo for å studere en stor interesse og hobby hos meg, interiør. På VGS studerte jeg studiespesialiserende SSØ, og gikk direkte videre derfra til å studere ved SOFI. Jeg var usikker på hva jeg ville, men viste at jeg ville studere noe jeg elsket. Da jeg så studiet på nett, nølte jeg ikke et sekund med å søke. Studieplanen er bred og omfattende, og gjennomført på ett år.

I løpet av mitt år ved SOFI, har jeg lært utrolig mye på kort tid. Jeg har fått en bredere forståelse for faget, og forstått at dette er noe jeg kan leve av som yrke. Jeg har blitt utfordret på flere måter, og har måttet komme ut av mine trygge rammer innenfor faget. Jeg har med dette blitt tryggere på meg selv, egne valg og vurderinger. Skolen er inspirerende, og åpne for alle ideer. Ved SOFI er det ingen ideer som er dumme og ingen begrensninger for hva du kan gjøre.

Opplæringen i Archicad og Indesign har vært veldig god. Dette var programmer det var viktig for meg at vi skulle lære, ved valg av studiet. Allerede i løpet av kun ett år med disse programmene, føler jeg allerede at jeg klarer skape en visuell utforming av mine ideer, på Archicad. Studiet har gitt meg god forberedelse til videre arbeidsliv. Den kompetansen jeg hadde innenfor faget fra før har vært nyttig, men er også fylt med ny kunnskap, og en forsterket lidenskap.

Fordypningsoppgave