Oda Kleiven
Oda Kleiven
1 2 3 4 5
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Hei! Jeg heter Oda og er 20 år. Jeg har hele livet vært glad i å bruke hendene og skape noe. Jeg valgte derfor kunst, design og arkitektur på videregående, en kreativ linje hvor jeg fikk bruke kreativiteten til det fulle. Siden den gang har interessen for interiør og arkitektur vokst.

Jeg har også hatt stor interesse av å vite hvordan forbrukersamfunnet fungerer. Hva er det som styrer forbrukere til kjøp, og hva er det som påvirker hva vi kjøper? Retail design er et studie som kombinerer begge disse interessene, og passet meg perfekt.

I løpet av dette året på SoFi har jeg fått muligheten til å la mine kreative sider blomstre, samtidig som jeg hver dag har blitt utfordret og lært utrolig mye. Blant annet har jeg visualisert oppgavene mine i Archicad, Photoshop og InDesign. Vi har presentert oppgaver for aktører i bransjen, samt hatt dyktige forelesere og veiledere.

Gjennom min tid på SoFi har jeg skapt min egen portefølje som jeg er stolt av å ta med videre inn i arbeidslivet. Jeg gleder meg til nye utfordringer og et spennende arbeidsliv som Retail designer.

Fordypningsoppgave Instagram Email