Renathe Kristoffersen
Renathe Kristoffersen
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Renathe Kristoffersen, er 25 år gammel og kommer fra Trondheim. Tidligere har jeg en bachelor i eiendomsmegling fra BI og har jobbet flere år både i megler- og salgsbransjen. I denne perioden har jeg fått mye kunnskap, jeg ikke ville vært foruten.

Etter flere permitteringer i 2020, bestemte jeg meg for å gjøre noe helt nytt, nemlig å flytte til Oslo og studere kreativt. Jeg har alltid interessert meg for bolig og innredning og tenkte dermed at interiørdesign kunne være med å forsterke min karriere innen eiendom.

Gjennom skoleåret på SOFI har jeg fått muligheten til å lære mye om blant annet komposisjon i forhold til styling, innredning i privat og offentlig sektor, trender, materialer, samt hvordan farger påvirker oss mennesker i både positiv og negativ forstand. Under praksisperioden vi hadde i februar var jeg så heldig å få være hos kjøkkenleverandøren HTH. Jeg var med på både kundemøter og befaringer. Jeg fikk også muligheten til å tegne perspektivtegninger for hånd i målestokk.

I fordypningsoppgaven fikk vi valget mellom å designe et næringslokale eller en privat leilighet i Bjørvika. Valget mitt falt på leilighet og jeg lot meg inspirere av naturen og materialene som er blitt brukt tidligere i prosjektet, Vannkunsten. Konseptet fikk navnet «den nordiske leiligheten i Bjørvika, kunsten å leve ved vannet».

Det å ta fatt på veien videre blir utrolig spennende og veldig lærerikt. Til høsten er tanken å fortsette å bo i Oslo og forhåpentligvis få seg en jobb hvor jeg kan benytte meg av tidligere studier/erfaringer sammen med nye.

Fordypningsoppgave