Synneve Totland Morken
Synneve Totland Morken
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Hei mitt navn Synneve. Jeg er 22 år og kommer fra Bergen. Året før jeg begynte på Sofi tok jeg et jobbår hvor jeg parallelt tok et nettkurs i interiør hos NKI. Jeg fant fort ut at dette var noe jeg trives veldig med og det å ta et år på Sofi ble et naturlig valg.

Dette har vært et veldig kjekt år. Jeg har lært overraskende mye på så kort tid. Det har vært spennende å lære om styling, fargelære, stilhistorie og mye mer. Etter dette året sitter jeg igjen med mye ny kunnskap og gleden av å ha møtt mange dyktige medelever, lærere og andre i bransjen.

Videre ønsker jeg å jobbe innenfor dette feltet. Jeg liker å jobbe kreativt, skapende og praktisk. Mitt ønske er å kunne skape unike rom. For meg er god innredning essensielt for en god atmosfære og jeg setter stor pris på rom med særpreg og en gjennomført stil.

Her er noen bilder av prosjekter jeg har jobbet med dette året. Det har vært lærerike og gøye prosjekter å jobbe med.

FordypningsoppgaveInstagram