Tyra Kleiv Næss
Tyra Kleiv Næss
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Bilde 1-3:
For min minikolleksjon har jeg latt meg inspirere av bunader, friluftslivs og natur og blandet dette sammen til et urbant og streetstyle-aktig utrykk. Inspirasjonen kommer av det å være typisk norsk, noe jeg har et veldig uvanlig forhold til, men også noe som identifiserer meg. Jeg bor med noen internasjonale studenter som kommentere hele tiden hvor norsk jeg er, som for eksempel at jeg sitter ute på balkongen i 5 grader og nyter et lite solglimt osv. Så det ble en naturlig ting å ta med i avgangskolleksjonen min.

Bilde 4-5:
Bildene er fra første stylingoppgave som var en gruppe oppgave med flere medstudenter. Oppgaven dreide seg om å gjøre research på flere DIY teknikker og utføre dette på plagg man ikke brukte eller var skulle kastes.

Bilde 6:
Bildet er fra en stylingoppgave som tok for seg destruksjon. I tillegg til det tok jeg for meg et tema som omhandlet Adam og Eva, og syndefallet. Det du kan se fra topp til tå er et kritisk syn på om det gode virkelig er godt, og om vi alle er syndere for ting vi gjøre på en dagligbasis. Som gir oss et stempel som “Child of Satan”.