Veronica Sæthre
Veronica Sæthre
1 2 3 4 5
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Hei, jeg heter Veronica og jeg er en 25 år gammel kvinne som har vokst opp i Oslo-området. Jeg har tidligere en bachelorgrad i statsvitenskap og internasjonale relasjoner fra Skottland, men da jeg kom tilbake til Oslo og begynte å jobbe for Illums Bolighus møbelavdeling bestemte jeg meg for at jeg ønsket å fortsette i denne retningen i stedet.

Jeg valgte SOFI fordi det virket som en god mulighet til å utvikle faglig kunnskap om bransjen, samt få et innblikk i hva jeg selv ønsket å gjøre videre. Under studietiden har jeg vært med på ulike spennende prosjekter som 225 års jubileumsutstillingen for Steen & Strøm og ulike stylinger. Dette har gitt meg god forståelse for faget og har hjulpet meg med å finne ut hvilken retning jeg vil fortsette i etter studiet.

Gjennom ulike kreative og spennende utfordringer har jeg funnet ut at drømmen er å jobbe innen butikksdesign eller visual merchandising. Jeg ønsker å kunne bruke den kreative siden av meg selv i jobb sammenheng og det har SOFI absolutt vist at er en mulighet.

Instagram Mail