Ylva Skogheim Fjærtoft
Ylva Skogheim Fjærtoft
1 2 3 4 5 6
Image description 01
Image description 02
Image description 03
Image description 04
Image description 05
Image description 06
Mitt navn er Ylva, jeg er 23 år gammel og kommer fra Elverum. De siste fire årene har jeg bodd i Oslo.

Før dette året på SoFi har jeg tatt bachelor i Markedsføring og Salgsledelse på Høyskolen Kristiania. Tidligere har jeg gått linjen reise, livsstil og helse på Risøy Folkehøyskole.

Interiør har vært en stor hobby og interesse for meg så lenge jeg kan huske. Etter bacheloren ønsket jeg å studere interiør for å spisse bacheloren min mer mot interiør. Bacheloroppgaven min handlet om hva som skal til for å få kunden til å velge gjenbruk av interiør, fremfor å kjøpe nytt. Miljøaspektet er i dag svært viktig i alle bransjer, interiør inkludert. Kvalitetssikkert og tidløst design er derfor noe jeg synes er svært viktig innenfor interiør.

Interiørbransjen har mange spennende retninger, men etter dette året på SoFi synes jeg en karriere innenfor interiørdesign virker spennende. Etter et oppdrag i boligstyling tenker jeg at dette også er noe jeg kunne tenkt meg å jobbe med videre.

Dette året på SoFi har vært utrolig lærerikt på alle måter. Jeg har lært mye om meg selv, om mennesker og ikke minst om interiør og hvordan bransjen fungerer.

FordypningsoppgaveInstagramMail